Doorgaan naar hoofdcontent

Europees verbod op komst voor producten gemaakt met dwangarbeid: alle feiten en cijfers op een rij

 
Europees verbod op komst voor producten gemaakt met dwangarbeid: alle feiten en cijfers op een rij

De Europese Commissie heeft woensdag een langverwacht voorstel gepresenteerd voor een Europese verordening om met dwangarbeid vervaardigde producten op de Europese markt te verbieden.



Ondernemers: kunnen wij u ergens mee helpen in deze energiecrisis?

Iedereen heeft er mee te maken of je nu een particulier of een bedrijf bent: de extreem stijgende energiekosten. Voor veel ondernemers komt de bedrijfsvoering in het geding. En dat is niet direct op te lossen. De gemeente Berkelland laat met een brandbrief Den Haag weten dat er snel oplossingen moeten komen. Ook is er op 23 september in de regio een bijeenkomst voor bedrijven (grootverbruikers) om met elkaar te spreken over 'Verkleinen energie afhankelijkheid'. Daar zijn partijen vertegenwoordigd als Achterhoek Onderneemt Duurzaam, Agem, Omgevingsdienst Achterhoek en Liander. De bijeenkomst is uitsluitend voor genodigden, maar alle ondernemers en bedrijven in Berkelland zullen van de uitkomsten van deze middag op de hoogte worden gebracht.



Daarnaast bieden de gemeente Berkelland en de Bedrijvenkring Berkelland ook graag een luisterend oor. Als u behoefte heeft om even te praten over uw situatie, samen wilt zoeken naar oplossingen voor de huidige problemen, schroom dan niet om te bellen of te mailen naar Harm ten Hoopen van het team Economische Zaken of Michiel Braakman van de Bedrijvenkring Berkelland.



Harm ten Hoopen: 06-18200992 of [email protected] Michiel Braakman: 06-50235083 of [email protected]


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.