Doorgaan naar hoofdcontent

Het aftellen is begonnen!

 
Het aftellen is begonnen!
Op maandag 10 oktober is de Schooldag van de duurzaamheid. Die datum komt steeds dichterbij en deze speciale schooldag begint met de kick-off op vrijdag 30 september. Samen met wethouder Mariƫlle Giesbertz starten een aantal kinderen van verschillende scholen de kick-off. Om de dag actief te beginnen geeft de Brede School een 'Energizer'. Hoe? Dat is nog een verrassing! Daarna 'meten' de kinderen hoe duurzaam de Bibliotheek is en gaan ze op pad met ZAP door het CityCentrum op zoek naar zwerfafval. Tenslotte leren zij in De Schalm nog een 'duurzame rap' van een echte rapper en die rap kunnen ze dan aan hun klasgenootjes leren.


Waterschappen tevreden over conceptwetsvoorstel aanpassing belastingstelsel

In een brief hebben de waterschappen minister Harbers van Infrastructuur en Waterstaat gecomplimenteerd met het conceptwetsvoorstel voor wijziging van de waterschapsbelastingen. De waterschappen waarderen het dat de voorstellen die ze in december 2020 unaniem hebben vastgesteld vrijwel zonder uitzondering in het wetsvoorstel zijn verankerd." Op 11 december 2020 hebben de waterschappen na een intensief traject […]

The post Waterschappen tevreden over conceptwetsvoorstel aanpassing belastingstelsel appeared first on Unie van Waterschappen.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.