Doorgaan naar hoofdcontent

Kamerbrief over stand van zaken en vooruitblik ontwikkelingen OV en Taxi

 

 
 
 
Kamerbrief over stand van zaken en vooruitblik ontwikkelingen OV en Taxi
Staatssecretaris Heijnen (IenW) informeert de Tweede Kamer over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van openbaar vervoer (OV) en taxi. 
 
 
Antwoorden Kamervragen over het bericht dat chemisch afval massaal wordt gebruikt als scheepsbrandstof
Staatssecretaris Heijnen (IenW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Chemisch afval wordt massaal gebruikt als scheepsbrandstof'. De Tweede Kamerleden Haverkort en Koerhuis (beiden VVD) hadden de vragen gesteld. 
 
 
Antwoorden Kamervragen over Kamerbrief versterking VTH-stelsel
Staatssecretaris Heijnen (IenW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van de Kamerbrief van 8 juli 2022 over versterking van het VTH-stelsel. VTH staat voor Vergunningen, toezicht en handhaving. Het Tweede Kamerlid Hagen (D66) had de vragen gesteld. 
 
 
Geannoteerde agenda Energieraad 9 september
Minister Jetten (Klimaat en Energie) stuurt de Tweede Kamer de geannoteerde agenda van de formele Energieraad die op 9 september a.s. onder Tsjechisch voorzitterschap in Brussel zal plaatsvinden. 
 
 
Subsidie bij waterzijdig inregelen vóór 14 november a.s.
Als u uiterlijk 14 november 2022 uw cv-installatie waterzijdig laat inregelen, dan krijgt u tot 1 december 2022 maximaal €250 vergoed van de gemeente Goud op de totale rekening van uw installateur. Hier vindt u de regeling. Met waterzijdig inregelen bespaart u tot 10% op uw gasrekening en dat is dus de moeite waard. Wij…


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.