Doorgaan naar hoofdcontent

LONGi lanceert nieuw zonnepaneel voor Europese markt met 66 zonnecellen

 
LONGi lanceert nieuw zonnepaneel voor Europese markt met 66 zonnecellen

De Chinese fabrikant LONGi heeft een nieuw zonnepaneel ontwikkeld voor de Europese zonne-energiemarkt. Het zonnepaneel LONGi LR5-66HIH uit de productfamilie HiMO5 heeft zonnecellen gebaseerd op M10-wafers.Duurzame dinsdag

Vandaag is het Duurzame Dinsdag. Wij geven je graag een tip om geld en energie te besparen! 

Een stroommeter houdt nauwkeurig het stroomverbruik in je woning bij. Je kunt deze bijvoorbeeld hangen in de meterkast, waarbij je een goed beeld krijgt van het totale stroomverbruik in de woning.

Ben je benieuwd naar stroomvreters in huis, of ben je benieuwd hoeveel stroom je huishoudelijke apparaten verbruiken? Dan kun je een stroommeter ook in het stopcontact plaatsen. Met deze meter kun je het verbruik van individuele apparaten meten en kun je gericht starten met besparen op energie. Want: hoe lager je stroomverbruik, hoe meer geld je overhoudt voor leuke dingen!

Ga naar: www.duurzaambouwloket.nl/maatregelen

Neem contact op met onze adviseurs:
E: www.duurzaambouwloket.nl/contact
T: 072-743 39 56

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Ons advies is gratis als jouw gemeente bij ons is aangesloten. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl voor meer informatie.

Lees meerActueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.