Doorgaan naar hoofdcontent

OM nieuwe energie en Meer Bomen Nu slaan handen ineen voor meer voedselbossen

 
OM nieuwe energie en Meer Bomen Nu slaan handen ineen voor meer voedselbossen

Gezocht: startende voedselbosprojecten

Om | nieuwe energie en Meer Bomen Nu de handen ineen om meer voedselbossen in Nederland te realiseren voor klimaat, biodiversiteit en lokaal gevarieerd voedsel. We stevenen af op 3 graden opwarming van de aarde en onze natuur met alles wat erin leeft, gaat snel achteruit. De CO2 uitstoot terugdringen is daarom de nummer 1 prioriteit van OM, de duurzame koepel van ruim 60 lokale energie coƶperaties. Daarnaast compenseert OM de uitstoot van CO2 door bij te dragen aan het planten van bomen. Voorheen deed OM dat in bosaanplant projecten in Aziƫ, maar omdat de biodiversiteit in Nederland achteruit holt, gaan OM en Meer Bomen Nu samenwerken om deze winter 30.000 bomen en struiken te planten in nieuwe Nederlandse voedselbossen.

The post OM nieuwe energie en Meer Bomen Nu slaan handen ineen voor meer voedselbossen appeared first on MeerBomenNu.Kennis vergaren over energieopslag accu's thuis

Het bericht Kennis vergaren over energieopslag accu's thuis verscheen eerst op Energiek Velsen.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.