Doorgaan naar hoofdcontent

Onderzoek Ecorys: ‘Right to Challenge’ geen oplossing voor problemen vol stroomnet

 

 
 
 
Onderzoek Ecorys: 'Right to Challenge' geen oplossing voor problemen vol stroomnet

Het 'Right to Challenge' geeft geen alomvattend antwoord op de knelpunten op het elektriciteitsnet. Dat concludeert Ecorys in een onderzoek naar de mogelijkheid van marktpartijen om netbeheerders 'uit te dagen'.
 
 
 
EnergyVision legt zonnepanelen op 50.000 sociale woningen 'Een boost aan een inclusieve energietransitie'

EnergyVision gaat in Vlaanderen zonnepanelen leggen op 50.000 sociale woningen. 4 jaar lang zullen 250 mensen voltijds aan de slag zijn. Chief executive officer Maarten Michielssens: 'De hele sector profiteert.'
 
 
 
Programma Verduurzaming Bedrijventerreinen Nederland: 'Zonnepanelen pas echt interessant in integraal hernieuwbare-energiesystee...

Het potentieel van bedrijventerreinen voor de Nederlandse energietransitie wordt nog grotendeels onbenut. Daar moet verandering in komen met het Programma Verduurzaming Bedrijventerreinen Nederland (PVB Nederland).
 
 
 
Geen rente voor mensen met kleinere portemonnee die huis willen verduurzamen
Huishoudens met een verzamelinkomen tot 45.014 euro per jaar hoeven vanaf 1 november geen rente te betalen op een lening bij het Nationaal Warmtefonds om hun koophuis te verduurzamen. Deze Energiebespaarlening met 0% rente is een van de maatregelen om verduurzaming te versnellen en de energierekening te helpen verlagen. 
 
 
TKI Wind op Zee LIVE No hands on deck 13 Sept 2022


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.