Doorgaan naar hoofdcontent

Samen Slim Rijden Wognum gaat van start! Rijd je mee?

 

 
 
 
Samen Slim Rijden Wognum gaat van start! Rijd je mee?
Het elektrische deelauto project in Wognum; heb jij er al van gehoord? Na wat drukte bij de laadpaal installateurs gaat Samen Slim Rijden eindelijk van start! De eerste autodelers hebben zich ingeschreven, maar ook jij kunt nog gewoon meedoen. Het idee is simpel: naast het parkeerterrein van de Boogerd, op de parkeerplaatsen langs De Lange Read More 
 
 
Antwoorden op Kamervragen van de leden Omtzigt en Marijnissen
Minister Jetten (Klimaat en Energie) stuurt de Tweede Kamer, mede namens de minister-president en de minister van Financiƫn, de antwoorden op vragen over de energieprijs. De vragen zijn gesteld door de leden Omtzigt (Omtzigt) en Marijnissen (SP). 
 
 
Van turf naar durf
Vaste prik rond deze tijd van het jaar: ik krijg dat liedje van Gerard Cox maar niet uit mijn hoofd. "Het is weer voorbij, die mooie zomer". Mocht u geen fan zijn daarvan, kan ik u voor de najaarsblues Broken Bicycles van Tom Waits aanraden. 
 
 
Cursus Accepteren, zinvol voor acceptanten!
22 september 2022 Op de dinsdagen 10 mei en 24 mei jl. heeft Hans Neele van Afvalkennis.nl namens BRBS Recycling in Zaltbommel de Cursus Accepteren verzorgd. De Cursus Accepteren is gericht op alle medewerkers die zich binnen het bedrijf bezighouden met de acceptatie, registratie en verwerking van met name bouw- en s... lees meer 
 
 
CIRCONNECT lanceert online platform dat kennis over circulair ontwerp ontsluit

Gisteren lanceerde CIRCONNECT het nieuwe online kennisplatform circular design. Op www.circonnect.org delen vooraanstaande kennisinstellingen, de ontwerpsector, brancheverenigingen, regionale innovatie partijen en overheidsorganisaties opgedane kennis en ervaringen over circulair ontwerp. Zo maken zij deze kennis breed toegankelijk voor iedereen en versnellenActueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.