Doorgaan naar hoofdcontent

Snelle bespaartips van Milieu Centraal

 
Snelle bespaartips van Milieu Centraal
Energie besparen is makkelijk, als je weet waarop je moet letten. Met goede isolatie blijft de warmte beter in huis. Zonnepanelen wekken je eigen duurzame stroom op. En met de snelle bespaartips van Milieu Centraal verlaag je je energierekening zonder dat het je iets kost. Milieu Centraal zet de stappen die jij kunt nemen op een rij. Bespaartips in het kort Slim omgaan met je verwarming kan je veel geld schelen. In een groot, oud huis zelfs honderden euro's! Zet de verwarming 's nachts bijvoorbeeld op 15 graden en verwarm geen kamers waar je niet bent. Ook op warm water kun je met simpele maatregelen flink besparen. Bijvoorbeeld met een waterbesparende douchekop of door simpelweg wat minder lang te douchen. Als je weet waar jouw energie aan op gaat, kun je gaan besparen. Met een eenvoudige energiemeter of een energieverbruiksmanager kom je erachter hoeveel stroom je apparaten gebruiken. Zo spoor je makkelijk energievreters in huis op. Loop ook eens door je huis om te zien waar nog gloeilampen hangen en vervang die door zuinige ledlampen. Check alle tips op www.milieucentraal.nl/energie-besparen. Wil je weten waar jij snel kunt besparen? Doe de Bespaartest op www.verbeterjehuis.nl/wizard en kom erachter!


Provincie Utrecht zoekt 20 agrariërs die hun energierekening willen verlagen

De energieprijzen stijgen en de geopolitieke ontwikkelingen zijn voor veel ondernemers de aanleiding om te investeren in duurzame energie en zo te besparen waar mogelijk. Zon op dak is één van die mogelijkheden. Door netcongestie is het echter heel lastig om meer dan 200 panelen aan te sluiten op het net. Hierbij komen vragen naar…

Het bericht Provincie Utrecht zoekt 20 agrariërs die hun energierekening willen verlagen verscheen eerst op Energie van Utrecht.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.