Doorgaan naar hoofdcontent

Van Dorp neemt installatiebedrijf in Aruba over

 
Van Dorp neemt installatiebedrijf in Aruba over

Het Arubaanse Pro-Tec richt zich als installateur op het beheer en de installatie van energiezuinige klimaatinstallaties. Het bedrijf wordt overgenomen door de Van Dorp Groep, maar houdt zijn bedrijfsnaam en management.
 
Pro-Tec heeft 100 werknemers, een omzet van 7,5 miljoen euro en levert …

Het bericht Van Dorp neemt installatiebedrijf in Aruba over verscheen eerst op Airconditioning en koeling op RCC Koude en Luchtbehandeling.Maandag 3 oktober informatieavond PlusJeHuis
Wilt u aan de slag gaan met het energiezuinig maken van uw woning en het opwekken van uw eigen duurzame energie? Gemeente Eijsden-Margraten maakt verduurzaming voor iedereen mogelijk met PlusJeHuis. Voordelig verduurzamen Denkt u aan isoleren, HR++-glas of zonnepanelen? Het realiseren van verduurzamingsmaatregelen kan eenvoudig en voordelig met het gemeentelijk project PlusJeHuis. PlusJeHuis helpt u stap voor stap naar comfortabel en duurzaam wonen. Volta Limburg voert alles uit en de gemeente biedt een goedkope lening. Informatieavond Gemeente Eijsden-Margraten en Volta Limburg organiseren op maandag 3 oktober om 19.00 uur een informatieavond in de raadszaal van het gemeentehuis in Margraten (Amerikaplein 1). Tijdens deze avond wordt er meer vertelt over de mogelijkheden, de investeringen, de terugverdientijd, bijbehorende subsidies en financieringsmogelijkheden. Meld u aan via www.voltalimburg.nl/plusjehuiseijsdenmargraten. 


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.