Doorgaan naar hoofdcontent

Van groene reststromen tot compost

 

 
 
 
Van groene reststromen tot compost 
 
 
Openbare zaagdag Stadshoutnetwerk Utrecht
Op woensdag 28 september tussen 14:00 en 17:00 organiseert Stadshoutnetwerk Utrecht een openbare zaagdag. De zaagdag vindt plaats op de stadswerf ... 
 
 
Adviesrapport onderstreept noodzaak voor routekaarten vraag, Waterstof op zee en Wind op Zee

Op vrijdag 16 september is het eindrapport 'Policy opti ...

Het bericht Adviesrapport onderstreept noodzaak voor routekaarten vraag, Waterstof op zee en Wind op Zee verscheen eerst op NWEA.
 
 
 
Annelies Kroeskamp nieuwe gemeentesecretaris

Annelies Kroeskamp (42) wordt per 1 december 2022 de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Met instemming van de ondernemingsraad heeft het college van burgemeester en wethouders haar als gemeentesecretaris/algemeen directeur benoemd.

Annelies Kroeskamp heeft jarenlange werkervaring bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, met als laatste functie directeur van Bestuur, Financiën en Regio's.Burgemeester Björn Lugthart:Onze gemeente staat voor een groot aantal opgaven zoals de energietransitie en de omgevingswet. Daarnaast zitten we in een tijd waar het aantal crises zich opstapelt. Het college heeft het vertrouwen dat de organisatie met Annelies aan het roer deze grote opgaven en uitdagingen aan kan. Zij heeft de kennis, werkervaring en een frisse blik die de organisatie nu nodig heeft. Wij kijken uit naar de samenwerking.Annelies Kroeskamp wordt als gemeentesecretaris eindverantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie:Na een flink aantal jaren bij de Rijksoverheid te hebben gewerkt, maak ik bewust de overstap om bij de gemeente te gaan werken. Pijnacker-Nootdorp is een veelzijdige gemeente met unieke kansen en tegelijkertijd uitdagingen. Ik kijk er zeer naar uit om samen met het college van burgemeester en wethouders, de gemeenteraad en de kundige en betrokken collega's van de gemeente de toekomst en opgaven van Pijnacker-Nootdorp verder vorm te geven.
Begin deze maand ging Jan-Paul Woudstra met pensioen. Edwin Wernke neem de functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur tot 1 december 2022 waar.  
 
 
Alliance for Automotive partners Hauts-de-France and The Netherlands
22 september 2022
On September 14, Transalley Technopark, Automotive Campus, ARIA Hauts-de-France, RAI Automotive Industry NL and Nord France Invest confirmed their...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.