Doorgaan naar hoofdcontent

Vervangen openbare verlichting

 
Vervangen openbare verlichting
Vanaf september 2022 vervangen we de openbare (straat)verlichting in Druten. We vervangen de oude verlichting voor duurzame LED verlichting. Hoeflake Infratechniek BV uit Hedel voert deze werkzaamheden uit. Duurzaam licht Duurzaamheid en energie besparen worden steeds belangrijker. Daarom werken we bij het onderhoud van de straatverlichting ook aan het verminderen van energieverbruik. Dit doen we door verouderde lampen en defecte lampen te vervangen voor nieuwe lampen met LED-lampen. LED-lampen zijn duurzaam, gebruiken weinig energie en gaan lang mee. Tijdens de uitvoering van dit project proberen wij de overlast te beperken. De werkzaamheden duren tot eind oktober.


Nieuwe zonnedaken in voorbereiding

Goed nieuws! Wij hebben een tweetal nieuwe bedrijfsdaken op het oog, op het industrieterrein bij Korean Auto Parts aan de Leuringslaan Leek en bij Wiebe Cazemier De Holm Tolbert. Als het allemaal lukt willen wij met deze projecten in het najaar van 2022 c.q. begin 2023,  circa 500 zonnepanelen op deze daken realiseren. Meld je […]

Het bericht Nieuwe zonnedaken in voorbereiding verscheen eerst op Energie Collectief Tolbert.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.