Doorgaan naar hoofdcontent

WESD 2022 with 50 Global Leaders

 

 
 
 
WESD 2022 with 50 Global Leaders 
 
 
Deze vlieger wekt energie op voor 150 gezinnen
Niemand kijkt meer op van windmolens op het land en op zee, maar dit is niet de enige manier om energie op te wekken. Ook vliegers en kites wekken stroom op. En meer dan je denkt. Met alle uitdagingen waar we voor staan, hebben we alle hernieuwbare energiebronnen nodig om ervoor te zorgen dat we …

Deze vlieger wekt energie op voor 150 gezinnen Lees verder »
 
 
 
ACM consulteert concept-leidraad over regels voor onlineplatforms en zoekmachines
De ACM heeft een concept-leidraad gepubliceerd met uitleg over hoe de ACM de transparantieregels van de Platform-to-Business-verordening interpreteert. De concept-leidraad licht toe welke informatie onlineplatforms en zoekmachines moeten geven aan zakelijke klanten. 
 
 
ACM consulteert leidraad over Platform-to-business-verordening voor onlineplatforms en onlinezoekmachines
De ACM heeft een concept-leidraad gepubliceerd met uitleg over hoe de ACM regels uit de Platform-to-Business-verordening interpreteert. Deze regels gelden voor onlineplatforms en onlinezoekmachines. 
 
 
Reacties Prinsjesdag: gemopper over prijsplafond, consumenten met warmtepomp in de kou

Terwijl de Algemene Beschouwingen in volle gang zijn, stromen de reacties van brancheorganisaties op de Miljoenennota binnen. Het gemopper over het prijsplafond dat consumenten met een warmtepomp 'straft' valt op...Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.