Doorgaan naar hoofdcontent

Zet uw collectieve warmteproject in de spotlights tijdens de Open Energiedag!

 
Zet uw collectieve warmteproject in de spotlights tijdens de Open Energiedag!

Er zijn steeds meer duurzame warmteprojecten in Nederland, waarbij warmtenetten en lokale bronnen een grote rol spelen. Die concrete voorbeelden zijn voor het grote publiek vaak niet zichtbaar, en dat is jammer! Tastbare voorbeelden zijn immers een goed middel om bedrijven, consumenten, gemeenten en woningcorporaties, die (latent) geïnteresseerd zijn in duurzame warmte, te triggeren. De Open Energiedag speelt hierop in; duurzame energieprojecten in het hele land worden opengesteld voor een zo breed mogelijk publiek. Een mooie kans!

Het bericht Zet uw collectieve warmteproject in de spotlights tijdens de Open Energiedag! verscheen eerst op Stichting Warmtenetwerk.



Verdubbeling bijdrage omgevingsfondsen van windparken coöperatie Zuidenwind

Vanmorgen besloot de Algemene ledenvergadering van Zuidenwind de bijdrage aan de omgevingsfondsen van Windpark Heibloem én Windpark Ospeldijk, te verdubbelen. Het bestuur van Zuidenwind wil de omgeving van de parken in de extra opbrengsten door de hoge stroomprijzen laten delen. Ook WML Wind, dat mede-eigenaar is van Windpark Ospeldijk, doet mee. Daarmee komt er voor ... Lees meer

The post Verdubbeling bijdrage omgevingsfondsen van windparken coöperatie Zuidenwind appeared first on Zuidenwind.



Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.