Doorgaan naar hoofdcontent

10e editie Recyclingsymposium

 

 
 
 
10e editie Recyclingsymposium
13 oktober 2022 Met een thema als: Grip op grondstoffen, zal de 10e editie van het Recyclingsymposium aandacht besteden aan hergebruik, recycling en een circulaire economie, want zonder hergebruik en recycling bestaat er geen circulaire economie. lees meer 
 
 
Oproep ISSO om enquête in te vullen voor actualisatie Kleintje Zonne-energie

ISSO start binnenkort met de actualisatie van het Kleintje Zonne-energie: de broekzakvariant van het handboek Zonne-energie. Het kennisinstituut roept installateurs een vragenlijst in te vullen.
 
 
 
Startschot installatie 150 megawattpiek zonnepanelen bij Vlaamse sociale huurwoningen, onderzoek naar grondgebonden zonneparken

In de sociale woonwijk Het Verzonken Kasteel in Roeselare is het officiële startschot gegeven voor de installatie van 150 megawattpiek aan zonnepanelen op de daken van Vlaamse sociale huurwoningen.
 
 
 
Duurzaam Gebouwd Podcast: Sustainable Development Goals
Vanaf nu luister je naar een kersverse aflevering van de Duurzaam Gebouwd Podcast, dit keer over de Sustainable Development Goals. We horen van experts Pieter Fritz (Berkvens Deursystemen) en Birgit Steerneman (DWA) over hoe hun organisatie de beleid maakt om de doelen te behalen en welke mijlpalen ze in de praktijk behaalden. 
 
 
Online tool: "hoe kan ik aan de slag voor de energietransitie?"
CenterData ontwikkelde het Instrument Transitiepaden Klimaatakkoord. Studenten, werknemers en werkgevers krijgen hiermee inzicht in vaardigheden die nog ontbreken voor een 'klimaatberoep'. CenterData ontwikkelde het prototype in opdracht van RVO/Topsector Energie (Human Capital Agenda).


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.