Doorgaan naar hoofdcontent

De harde cijfers | Vlaanderen: aantal aanvragen subsidie thuisbatterij 9 procent gegroeid

 

 
 
 
De harde cijfers | Vlaanderen: aantal aanvragen subsidie thuisbatterij 9 procent gegroeid

In de eerste 8 maanden van het kalenderjaar is het aantal premieaanvragen voor een thuisbatterij in Vlaanderen met 9 procent gegroeid. Deze week in 'De harde cijfers' een analyse van de nieuwe marktcijfers.
 
 
 
Dwangarbeid: 'Genoeg tijd voor fabrikanten zonnepanelen om te reageren op mogelijk importverbod'

Chinese fabrikanten van zonnepanelen hebben nog voldoende tijd om te reageren op de Europese verordening die de import van goederen die zijn gemaakt met dwangarbeid verbiedt.
 
 
 
Het Dilemma | Valutarisico's in de zonne-energiesector: goed afgedekt of onderschat?

Worden valutarisico's onderschat in de zonne-energiesector? Solar Magazine bespreekt dit dilemma met Joost Derks van iBanFirst. 'Duik er diep in, zorg dat je het begrijpt, maak een bewuste keuze.'
 
 
 
De Nachtzuster behandelt vraag over aanleg van een warmtenet
Niet iedereen is een vroege vogel op zaterdagochtend. Sommige leden van ons collectief wel! Maud luisterde vanochtend naar de uitzending van de Nachtzuster op Radio 1 en wist het antwoord op één van de vele vragen die gesteld werden tijdens de uitzending. Je luister het hier terug! 
 
 
Lezing: Kan het duurzamer in jouw organisatie?

Van 31 oktober t/m 6 november is de Nationale Klimaatweek. Een goed moment om in je vrijwilligerswerk eens stil te staan bij het klimaat. Wat zou je kunnen aanpassen aan het verenigingsgebouw of hoe kan je je leden beter informeren zodat ook zij een steentje kunnen bijdragen aan het klimaat? Is het bijvoorbeeld mogelijk de […]

The post Lezing: Kan het duurzamer in jouw organisatie? appeared first on Stichting Duurzaam Woerden.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.