Doorgaan naar hoofdcontent

DG Expeditie KBS De Marke - marktconsultatie tijdens Duurzame & Gezonde Scholen Congres 2022

 

 
 
 
DG Expeditie KBS De Marke - marktconsultatie tijdens Duurzame & Gezonde Scholen Congres 2022
Na drie succesvolle bijeenkomsten van de Duurzaam Gebouwd Expeditie KBS De Marke strijken wij neer op het Duurzame & Gezonde Scholen Congres, georganiseerd door Stedebouw & Architectuur in samenwerking met een reeks kennispartners en hoofdsponsor Anculus. De expeditie grijpt de kans aan om KBS De Marke te presenteren, met al haar organisatorische- en verduurzamingsambities, en om deelnemers van het congres mee te nemen in de vervolgstappen. Het streven: een duurzaam en gezonde basisschool waarin leerling en docent kunnen genieten van frisse lucht. 
 
 
Beantwoording Kamervragen over de stand van zaken met betrekking tot het voorstel van de leden Bromet en Tjeerd de Groot tot wijziging van de Waterschapswet 
 
 
Oude batterij van elektrische bus wordt energiecentrale

Batterijen uit elektrische bussen worden vaak als afval beschouwd, terwijl ze nog goed gebruikt kunnen worden als opslag. Bussenbouwer VDL en energiebedrijf RWE werken samen om batterijen van elektrische bussen een tweede leven te geven.
 
 
 
Inwoners aan het woord over mogelijk nieuwe kerncentrales; hoe bewaken we de leefbaarheid?
Het Rijk maakt in december haar voorkeurslocatie voor de bouw van twee nieuwe kerncentrales bekend. Borssele is één van de drie locaties die in beeld is. 
 
 
Haarlemse winkeliers houden de warmte binnen
In het centrum van Haarlem hangt steeds vaker een bordje op de deur van de winkel: 'Natuurlijk zijn wij open, de deur is alleen dicht om energie te besparen'. Dit bespaart flink op de energierekening van winkeliers.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.