Doorgaan naar hoofdcontent

Duurzaam Gebouwd Congres 2022: ‘Klimaatneutrale woonwijk? Begin in de initiatieffase!’

 

 
 
 
Duurzaam Gebouwd Congres 2022: 'Klimaatneutrale woonwijk? Begin in de initiatieffase!'
Je hebt het gehoord! Op 3 november 2022 steken we de handen uit de mouwen tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres 2022. Om de Dag van de Duurzaamheid te vieren en extra kracht bij te zetten, krijg je alleen vandaag 100 euro korting als je je registreert via deze link. Let op: Als partner/lid heb je met je klantnummer gratis toegang. 
 
 
'Scholen moeten naast ventilatie ook aan luchtreiniging werken'
Met het stijgen van de coronabesmettingen staan veel scholen voor een fikse uitdaging. Volgens prof. dr. ir. Bert Blocken, hoogleraar bouwfysica aan de TU Eindhoven en KU Leuven, is die uitdaging te tackelen met luchtreiniging. 
 
 
Basisschool De Eben Haëzer uit Hollandscheveld winnaar Textiel Race Hoogeveen
Vier weken lang zijn negen basisscholen in gemeente Hoogeveen de strijd aangegaan tegen oud textiel. Op deze manier hebben ze 23.460 kilo oud textiel terug in de kringloop gebracht, waardoor het opnieuw gebruikt of gerecycled kan worden. De Textiel Race in Hoogeveen is een groot succes geworden met enthousiaste leerlingen, docenten en buurtbewoners! 
 
 
Kamerbrief over de Internationale Klimaatstrategie 
 
 
Stichting OPEN: aantal 'free riders' sterk verminderd in de zonnepanelensector

Er zijn nagenoeg geen zogenoemde free riders in de zonnepanelensector. Dat zegt Stichting Organisatie Producenten Verantwoordelijkheid E-waste Nederland (OPEN). Stichting […]

The post Stichting OPEN: aantal 'free riders' sterk verminderd in de zonnepanelensector first appeared on Stichting Open.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.