Doorgaan naar hoofdcontent

EenVandaag prijst om | energie!

 

 
 
 
EenVandaag prijst om | energie!
20 oktober 2022 << Dinsdag op de jaarmarkt werden onze energieadviseurs Bart en Yvonne aangesproken door een van de leden over een TV-programma een paar dagen eerder. om | nieuwe energie kwam daarin naar voren als goede niet-commerciële energieleverancier. Hij was zichtbaar trots dat dit zijn energieleverancier betrof! Het betrof het programma 'EenVandaag' van 15
+ Read More 
 
 
Helden
Van 5 tot 16 oktober was het Kinderboekenweek! Ik was aanwezig bij de opening daarvan op basisschool D'n Bogerd en mocht voorlezen uit mijn favoriete (kinder)boek. 
 
 
Recycling van hout – welke kant moet het op?
20 oktober 2022 Na puin vormt afvalhout de grootste fractie in bouw- en sloopafval. Ook breder gezien is afvalhout, wederom na puin, de grootste mono-afvalstroom in Nederland. Jaarlijks komt zo'n 1,5 miljoen ton afvalhout vrij. Naast hout uit bouw- en sloopafval is afvalhout van milieustraten een aanzienlijke stroo... lees meer 
 
 
Tesla: recordgroei verkoop batterijen, verkoop zonnepanelen 13 procent gegroeid

Tesla meldt dat de verkoop van batterijen in het derde kwartaal een recordgroei kende met een verkocht volume van 2.100 megawattuur. De verkoop van zonnepanelen groeide met 13 procent.
 
 
 
Belgische premier De Croo installeert 'gratis' zonnepanelen EnergyHome

Alexander De Croo, premier van België, heeft een werkbezoek gebracht aan EnergyVision en daarbij enkele zonnepanelen op het dak van een klant van het bedrijf in Ninove geïnstalleerd.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.