Doorgaan naar hoofdcontent

FEA Kenniscafé over collectieve warmtesystemen

 

 
 
 
FEA Kenniscafé over collectieve warmtesystemen 
 
 
Btw nultarief op zonnepanelen: Kamervragen over problemen bij facturatie voor installateurs

De Tweede Kamerfractie van de CDA heeft het ministerie van Financiën om opheldering gevraagd over de toepassing van het btw-nultarief op zonnepanelen als consumenten dit jaar een aanbetaling doen.
 
 
 
Netbeheerders willen consumenten volgend jaar 116 euro extra laten betalen

Als de Autoriteit Consument & Markt (ACM) instemt met het voorstel van de netbeheerders, gaan consumenten volgend jaar 116 euro extra betalen voor de transportkosten op het stroomnet.
 
 
 
Vol stroomnet: ACM start consultatie voor 'use it or lose it'-contracten

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft een consultatiedocument over alternatieve transportrechten opgesteld. De zogenaamde 'use it or lose it'-contracten helpen bij de problemen op het volle stroomnet.
 
 
 
Wauw!denberg 10 t/m 15 oktober
Van maandag 10 t/m zaterdag 15 oktober 2022 is WAUW!denberg met voor alle leeftijden activiteiten rond het thema Energie(k). Het thema energie is o.a. door de hoge energieprijzen actueler dan ooit.  Woudenbergers worden geïnformeerd over en geïnspireerd door praktische duurzaamheidsonderwerpen dichtbij huis. Op verschillende gebieden nemen we je mee en adviseren we hoe jij energie kunt besparen. Tijdens de WAUW-week kom je erachter dat duurzaam leven niet alleen kan zorgen voor een lagere energierekening, maar ook heel inspirerend kan zijn. En dat iedereen een energieke Wauw!denberger kan worden!


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.