Doorgaan naar hoofdcontent

Fortum overweegt bouw nieuwe kerncentrales

 

 
 
 
Fortum overweegt bouw nieuwe kerncentrales 
 
 
Gemeente Pijnacker-Nootdorp aardgasvrij

Op dit moment worden bijna alle Nederlandse woningen en panden verwarmd met aardgas. Dat zorgt voor een flinke CO2-uitstoot. Daarom is het nodig om over te stappen naar duurzame manieren van verwarmen.KlimaatakkoordIn het Klimaatakkoord staat dat we in 2030 de uitstoot van broeikassen willen halveren. En dat we in 2050 helemaal draaien op duurzame energie. Stap voor stapDe komende 30 jaar stapt de gemeente Pijnacker-Nootdorp daarom samen met u stap voor stap en wijk voor wijk over op een alternatieve manier van verwarmen. Wilt u weten naar welk alternatief voor aardgas er voor uw buurt gekeken wordt? En hoe u uw woning of pand hierop kunt voorbereiden? Vul uw postcode en huisnummer in in de Aardgasvrij tool op https://aardgasvrij.regionaalenergieloket.nl/pijnacker-nootdorp  en bekijk wat de plannen voor uw buurt zijn en wat u nu al kunt doen om uw woning voor te bereiden op een aardgasvrije toekomst. 
 
 
Commerciële Radio: stand van zaken
Minister Adriaansens (EZK) voldoet aan het verzoek van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat om de stand van zaken rond de vergunningen voor commerciële radio uiteen te zetten, naar aanleiding van een uitspraak van de rechtbank Rotterdam van 20 juli over dit onderwerp. 
 
 
SUREbridge-project in Noorwegen

De Noorse partner van FiberCore Europe, Module Solutions & Systems, zal samen met Multiconsult innovatieve en duurzame oplossingen voor bruggenonderhoud ontwerpen en leveren aan de gemeente Vestland County, in Noorwegen.

Er worden twee concepten ontworpen, waarvan één, SUREbridge, het
 
 
 
Opvolging advies Van Geel Omgevingsraad Schiphol


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.