Doorgaan naar hoofdcontent

‘Gas terug’ thema klimaatweek

 
'Gas terug' thema klimaatweek


Informatieavond isoleren en warmtepompen

De gemeente Lansingerland en het Energieloket organiseren op donderdag 17 november om 19:30 uur een informatieavond over woningisolatie en warmtepompen. Alle inwoners van Lansingerland zijn van harte welkom. Tijdens deze bijeenkomst geven energiecoaches van het Energieloket informatie over de beste stappen die inwoners kunnen zetten om hun woning energiezuiniger te maken door te isoleren en te verwarmen met een (hybride) warmtepomp.



Tips voor verduurzamen woning



Energie besparen staat in deze tijden van extreme energieprijzen hoog op het lijstje van veel huishoudens in Lansingerland. Wat kunnen inwoners doen om hun energierekening naar beneden te krijgen en betaalbaar te houden? Het energieloket Lansingerland adviseert inwoners welke stappen zij kunnen zetten om hun woning te verduurzamen. Hierdoor hebben zij veel kennis van de verschillende woningen in de gemeente en de beste stappen die bewoners kunnen zetten om energie te besparen. Deze kennis delen ze tijdens de informatieavond.



Wanneer is het?



De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 november van 19.30 tot 21.30 uur in het Gemeentehuis Lansingerland, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. Binnenlopen kan vanaf 19.00 uur.



Aanmelden



Omdat de ruimte beperkt is, dienen inwoners zich aan te melden voor deze avond. Dan kan via het aanmeldformulier. Heeft u vragen over isolatie of warmtepompen? Deze kunt u alvast insturen bij uw inschrijving, dan zorgen wij dat ze tijdens de informatieavond beantwoord worden.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.