Doorgaan naar hoofdcontent

Je kop stoten tegen het (prijs)plafond

 

 
 
 
Je kop stoten tegen het (prijs)plafond
Op 1 januari 2023 gaat de omgevingswet definitief níet in. Daarmee blijft ook de ruimtelijke inpassing van omgevingswarmte van warmtepompen als hernieuwbare bron nog even bij het oude. Dat zou  beter kunnen zijn voor de energietransitie omdat er anders misschien beperkingen in het verschiet liggen. Zoals voor bodemenergie dreigt te gebeuren in de provincie Noord-Brabant. Dat moeten we nou net niet hebben gezien de belangrijke opgave waar we met z'n allen voor staan. 
 
 
VN: onvoldoende vooruitgang klimaatplannen sinds klimaattop in Glasgow

Wereldwijd hebben regeringen sinds de klimaattop in Glasgow (COP26) te weinig vooruitgang geboekt om de doelen van het Klimaatakkoord van Parijs. Dat meldt de Verenigde Naties (VN) in een nieuw onderzoeksrapport.
 
 
 
Young Solar Challenge | Vrijwilligers Video 2022 
 
 
Transportkosten container zonnepanelen dalen met 13 procent tot 3.845 dollar

De kosten om een container van 40 voet met zonnepanelen te vervoeren van de Chinese haven van Shanghai naar de haven van Rotterdam zijn in 1 week tijd met 13 procent gedaald tot 3.845 Amerikaanse dollar.
 
 
 
Column burgemeester

It liket wolris oft wy as lân fan de iene krisis yn de oare hobbelje en mei needmaatregels de boel byinoar hâlde. Pleisters plakke. Dat kin oars!

The post Column burgemeester appeared first on PDC SWF.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.