Doorgaan naar hoofdcontent

Laat je inspireren door het huis van de buren

 
Laat je inspireren door het huis van de buren

Nu de energierekening stijgt, is het verduurzamen van je huis actueler dan ooit. Maar hoe pak je dat aan? Op 29 oktober en 5 november kun je inspiratie opdoen tijdens de tiende editie van de Nationale Duurzame Huizen route. Honderden huiseigenaren in heel Nederland openen hun deuren en laten je zien welke duurzame stappen zij hebben gezet. Inschrijven voor een bezoek kan via www.duurzamehuizenroute.nl.

Tijdens een bezoek aan een duurzaam huis kom je meer te weten over bijvoorbeeld natuurlijke bouwmaterialen, het isoleren van je zolderdak of de kosten voor het installeren van de warmtepomp. Deelnemers staan graag klaar om vanuit eigen ervaring te vertellen over hun proces naar een duurzamer huis en alles wat daarbij komt kijken. Ook is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Wie zelf ervaring heeft met bijvoorbeeld isoleren, een warmtepomp of een andere grote of kleine klimaatvriendelijke maatregel kan ook meedoen. Via de website kun je jouw woning aanmelden als online voorbeeld en doorgeven of je bezoekers wilt ontvangen.

Wil je meer informatie over energie besparen of heb je behoefte aan gratis en onafhankelijk advies van een adviseur? Neem contact met ons op via het contactformulier www.duurzaambouwloket.nl/contact

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Ons advies is gratis als jouw gemeente bij ons is aangesloten. 

Lees meerOude busbatterijen ondersteunen stroomnet Nederland stapt uit omstreden energieverdrag Europese Commissie lanceert nieuwe allian...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.