Doorgaan naar hoofdcontent

Maand van de Duurzaamheid in Hellendoorn

 
Maand van de Duurzaamheid in Hellendoorn
De maanden oktober en november staan in het teken van duurzaamheid bij de gemeente Hellendoorn. Inwoners, ondernemers en organisaties bouwen samen aan een duurzame gemeente....


Inloopbijeenkomst over toekomst Stadshaven Havenkwartier

 

Een Stadshaven met rust en levendigheid

Eind juni is gemeente Rijswijk een onderzoek gestart naar de mogelijkheden voor de Stadshaven in het Havenkwartier. Tijdens een interactieve bijeenkomst met o.a. bewoners, ondernemers, het waterschap, projectontwikkelaars werden nagedacht over de ontwikkeling van de haven. Thema's als duurzame energievoorziening, aanpassing aan klimaatveranderingen, leefbaarheid en recreatie kwamen daarbij aan bod. De conclusie van de avond was dat er zowel behoefte is aan rust als aan levendigheid.

Zones op een kaart

Het idee van een stadshaven met rust en levendigheid is vertaald in zones. Tijdens de informatiebijeenkomst kunnen bezoekers een aantal kaarten bekijken. Er zijn verschillende varianten. Waar kan je het beste een rustige zone maken? Met bijvoorbeeld drijvende groene eilanden. Of waar kan je de levendigheid organiseren? Met een restaurant of koffiebar? Waar kun je recreatie op het water organiseren?

Informatiebijeenkomst

Wij nodigen u van harte uit om naar de informatiebijeenkomst te komen. Uiteraard kunt u terecht met vragen. Ook uw idee├źn voor de toekomst van de haven zijn van harte welkom.

Datum:14 november 2022

Tijd:19.00 uur tot 21.30 uur

Locatie: Informatiecentrum Plaspoelpolder, Havenweg

Aanmelden is niet nodig. U kunt binnenwandelen op het tijdstip dat u het beste past.

Meer weten?

Meer informatie vindt u op www.rijswijk.nl/projecten/havenkwartier. Als u nog vragen heeft, aarzelt u dan niet om een mail te sturen aan [email protected]

 

 Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.