Doorgaan naar hoofdcontent

Nota naar aanleiding van het verslag inzake het voorstel van wet tot wijziging van de Wet wegvervoer goederen

 

 
 
 
Nota naar aanleiding van het verslag inzake het voorstel van wet tot wijziging van de Wet wegvervoer goederen 
 
 
Vertrouwen, waarin dan?

Als de buitenwereld te bedreigend en onbetrouwbaar wordt, kun je vertrouwen alleen nog maar van binnenuit halen. Uit een overtuiging dat ook de kleine beetjes die je zelf nog kan bijdragen zullen helpen.
Het bericht Vertrouwen, waarin dan? verscheen eerst op Duurzaamnieuws.
 
 
 
Gedeputeerde Spierings bezoekt Energiebrouwerij
Vandaag was Anne-marie Spierings, gedeputeerde Energie, Circulaire economie en Milieu Provincie Noord-Brabant bij ons op bezoek. In de Energiebrouwerij vertelde Sander (Projectmanager TEC) over de verbouwing van de boerderij, de opwek en de levering van Traaise warmte en de bouw van windmolen De Noord. Spierings bezocht ook het Energiehuis naast de Energiebrouwerij om te zien hoe we Traaise warmte maken. 
 
 
Windturbines op of nabij waterkeringen: goed idee, of niet?
Een windturbine op of bij een waterkering in mijn beheergebied: is dat een goed idee, of niet? Het Kennisnetwerk Windturbines nabij waterkeringen - opgericht, naar aanleiding van de Green Deal Energi... 
 
 
Consultatie wijziging terugverdientijdmethodiek en Erkende Maatregelenlijsten afgerond

De rijksoverheid heeft de internetconsultatie van wijziging van de terugverdientijdmethodiek, randvoorwaarden van de onderzoeksplicht en wijziging van de Erkende Maatregelenlijsten energiebesparingsplicht afgerond.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.