Doorgaan naar hoofdcontent

Pathé plaatst 282 zonnepanelen op dak van Pathé Arena

 

 
 
 
Pathé plaatst 282 zonnepanelen op dak van Pathé Arena

Dankzij haar bezoekers heeft Pathé deze week 282 zonnepanelen geplaatst op het dak van Pathé Arena in Amsterdam. Deze bioscoop vierde op 22 april Earth Day en beloofde één zonnepaneel te plaatsen per honderd bezoekers op die dag. Op Earth
 
 
 
Duurzaam Gebouwd Congres: Nieuwbouwopgave en CO2-reductie, is dat een match?
De teller loopt lekker op! Inmiddels hebben we meer dan 20 sessies geprogrammeerd staan op het Duurzaam Gebouwd Congres 2022, 3 november in Congrescentrum Lumen, Zwolle. Met onze experts zorgen we ervoor dat iedere sessie concrete handvaten geeft om versneld klimaatneutraal te worden. In dit artikel lichten we weer vier sprekers uit. 
 
 
Subsidie NWO voor internationaal onderzoek om concurrentievermogen zonne-energie te vergroten

Nederlandse onderzoekers kunnen via een internationale call van het Europese partnerschap Clean Energy Transition financiering aanvragen voor het ontwikkelen van emissieloze energietechnologieën en oplossingen.
 
 
 
Subsidie Brussel voor zonnepanelen op 1 januari 2023 definitief verlaagd met 19 tot 30 procent

De Brusselse energieregulator BRUGEL heeft besloten de subsidie voor zonnepanelen per 1 januari 2023 definitief met 19 tot 30 procent te verlagen. De nieuwe steunniveaus gelden enkel voor nieuwe installaties.
 
 
 
Andy van den Dobbelsteen op Kennisevent Toekomstvastwaarde
Duurzaam Gebouwd-expert en hoogleraar Climate Design & Sustainability Andy van den Dobbelsteen van TU Delft maakt zijn opwachting tijdens het Kennisevent Toekomstvastwaarde op 17 november aanstaande. Van den Dobbelsteen vertelt je tijdens zijn keynote over de urgentie van verduurzaming en het belang van duurzaam bouwen, duurzame energiesystemen en klimaatadaptatie. Foto: Duurzaam Gebouwd-expert Andy van den Dobbelsteen


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.