Doorgaan naar hoofdcontent

Programma Dag van het Klimaatakkoord is rond Aanmelden kan nog

 
Programma Dag van het Klimaatakkoord is rond Aanmelden kan nog
Over een maand, op 3 november, is het zo ver: de Dag van het Klimaatakkoord. De belangstelling is groot, maar aanmelden kan nog.   Met een inspirerend plenair programma en 12 deelsessies, gaan we met een keur aan sprekers flink de diepte in. Ook zijn er korte lezingen waarin je in 25 minuten wordt bijgespijkerd over een specifiek thema. En er is nog meer te doen. Het is ook het formele eind van het Voortgangsoverleg Klimaatakkoord en de start van een nieuw platform voor versnelling en verbinding. Minister Jetten, Ed Nijpels en de nieuwe voorzitter Kees Vendrik gaan in op de nieuwe  aanpak. Op de site dag van het klimaatakkoord.nl vind je meer informatie en kan jij je aanmelden.


Zonnepark Services Nederland reaches 1 gigawatt O&M milestone in the Netherlands thanks to Sunrock maintenance contract

Sunrock, market leader in large-scale solar installations in the Netherlands, has assigned the maintenance of a large part of its roof projects to Zonnepark Services Nederland. Thanks to the maintenance contract, Zonnepark Services Nederland breaks through the barrier of one gigawatt of signed Operations & Maintenance (O&M) contracts in the solar energy sector; a unique achievement in the Netherlands.

The post Zonnepark Services Nederland reaches 1 gigawatt O&M milestone in the Netherlands thanks to Sunrock maintenance contract appeared first on Sunrock.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.