Doorgaan naar hoofdcontent

Rabobank financiert Skoon Energy om internationale groei te versnellen

 

 
 
 
Rabobank financiert Skoon Energy om internationale groei te versnellen

Skoon Energy is een samenwerking aangegaan met Rabobank om de uitbreiding naar nieuwe markten te financieren en te versnellen. Het bedrijf exploiteert een onlinemarktplaats voor schone, mobiele energiesystemen.
 
 
 
Gratis producten, energieadvies en meer tijdens Week van Duurzaamheid

Van 8 tot en met 15 oktober is er in de regio Noord-Veluwe van alles te zien, proeven en beleven op het gebied van duurzaamheid. Inwoners kunnen bijvoorbeeld een workshop over de (hybride) warmtepomp volgen, zich laten adviseren over kunststof kozijnen en duurzame(re) kleding of hun smaakpapillen laten verrassen tijdens een proeverij op een kaas- of geitenboerderij.
 
 
 
Website Koploperproject gelanceerd

Het Koploperproject, dat bedrijven en andere organisaties helpt om op een inspirerende en praktische manier duurzamer te gaan ondernemen, heeft onlangs de eigen website gelanceerd. Het initiatief, waarbij onder meer Jaap de Vries van Freon DZyzzion betrokken is, ondersteunt organisaties om te werken aan een toekomstbestendige organisatie en duurzame producten en diensten. "Op hun beurt […]

Het bericht Website Koploperproject gelanceerd verscheen eerst op Fossylfrij Fryslân.
 
 
 
Change Report Talk 7: Hoe krijgen we grip op de energieprijzen?

De energiemarkt is op hol geslagen en de EU en Den Haag zoeken naarstig naar manieren om grip te krijgen op de alsmaar stijgende prijzen. Zo komt er een prijsplafond, een solidariteitsbijdrage en een extra winstbelasting. Maar hoe werken die maatregelen, wat kost het en wie profiteren daar nou van? In Report Talk leggen we het voor je uit.
 
 
 
Heembouw zet standaard met natuurinclusief distributiecentrum
Stel je een willekeurig distributiecentrum voor. Waarschijnlijk denk je aan een grijze kolos, waar vrachtwagens op- en afrijden en goederen worden ontvangen en uitgegeven. Hier en daar tref je wat eenzame beplanting aan, verder heeft de natuur het gebied verlaten. De meesten van ons oordelen dan ook dat deze plekken toe zijn aan meer flora en fauna voor meer welzijn van mens én dier. Met het natuurinclusieve distributiecentrum van Virgo in Aalsmeer, bewijst Heembouw dat dit gedachtegoed geen utopie is: meer biodiversiteit, meer waarde.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.