Doorgaan naar hoofdcontent

Renovatiestandaard: nieuwe stap vooruit

 

 
 
 
Renovatiestandaard: nieuwe stap vooruit
Wat is het een bizarre tijd. Werken aan de energietransitie in de gebouwde omgeving is schaken op drie borden tegelijk: de korte termijn, de middellange termijn en de lange termijn. En dan wil je eigenlijk ook nog terugkijken, om trots te zijn op wat er is gebeurd, en erover communiceren. Lees de driedelige blog van Duurzaam Gebouwd-expert Selina Roskam (beleidsmedewerker ministerie BZK en jurylid ABN AMRO Duurzame 50). 
 
 
Beantwoording Kamervragen over het bericht dat de Europese Unie voornemens is een waterstofbank in het leven te roepen
Minister Jetten (Klimaat en Energie) beantwoordt, mede namens de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Kamervragen over het bericht dat de Europese Unie voornemens is een waterstofbank in het leven te roepen. De leden Erkens en Klink (beiden VVD) hebben de vragen gesteld. 
 
 
Beantwoording Kamervragen over Chinese bewakingscamera's bij NS 
 
 
Spouwmuurisolatie verwijderen of na isoleren?

Wanneer je je woning gaat verduurzamen dan is isolatie een belangrijke eerste stap. Van alle isolatiemaatregelen heeft spouwmuurisolatie de kortste terugverdientijd. Wanneer je spouwmuur goed geïsoleerd is dan levert dit een gasbesparing tot wel 30%.
 
 
 
Model-beleidsdocument voor laadpunten bij woningcorporaties beschikbaar
Met financiering van de gemeente Amsterdam hebben 4 Amsterdamse woningcorporaties de afgelopen 2 jaar gewerkt aan een laadpuntenbeleid voor elektrische voertuigen. Zij hebben besloten het model-beleidsdocument publiek te delen. Collega-corporaties en...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.