Doorgaan naar hoofdcontent

Rolande en bp openen eerste gezamelijke tankstation

 

 
 
 
Rolande en bp openen eerste gezamelijke tankstation

Rolande en bp hebben aan de Europaweg in Bodegraven een gezamenlijk tankstation geopend, gericht op vrachtverkeer. Rolande biedt LNG en bio-LNG aan, bp levert andere brandstoffen als diesel en Adblue. Het tankstation symboliseert de verduurzamingsslag die in het goederentransport plaatsvindt.
 
 
 
Kamerbrief Toestemming voor deelname aan een technische briefing
Minister Jetten (Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over de Toestemming voor deelname aan een technische briefing. 
 
 
Naar een circulaire springplank in 2025: 'We moeten één taal spreken'
Kan een springplank een quick fix zijn naar een circulaire economie? Tijdens Futurebuild Digital werden verse inzichten gegeven door een sprekerspanel van experts. Emma Klamer van Aveco de Bondt liet zien hoe zij aan de slag is met een diversiteit aan projecten met circulariteit en waarom 'samenwerking' het sleutelwoord is voor deze ontwikkelingen. 
 
 
Volgende cursus Basiscertificaat energietransitie gebouwde omgeving start in november
In november – december start er weer een cursus Basiscertificaat energietransitie gebouwde omgeving. Je leert van procesaanpak tot techniek en maakt kennis met andere disciplines, waardoor je een relevante partner wordt voor alle stakeholders die te maken hebben en stappen willen zetten in de energietransitie. Schrijf je in om deze kennis op te halen. 
 
 
Beantwoording Kamervragen over het bericht Inspectie: NS heeft onvoldoende zicht op gevaarlijke situaties


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.