Doorgaan naar hoofdcontent

Solar Magazine genomineerd voor verkiezing Website van het Jaar

 

 
 
 
Solar Magazine genomineerd voor verkiezing Website van het Jaar

De website van Solar Magazine is genomineerd voor De Website van het Jaar verkiezing. Dit is de publieksprijs die ieder jaar wordt uitgereikt aan de beste website van Nederland.
 
 
 
Marc Londo (NVDE): 'Installateur van de toekomst weet complexe business uit te leggen aan keukentafel'

Zonnepanelen zijn niet langer de heilige graal bij het verduurzamen van woningen. De toekomst is aan integrale systemen. De businesscases worden complexer. Moet de installateur een rekenwonder worden?
 
 
 
Financieel adviseur verduurzamingsprojecten gezocht
040energie wil mensen helpen die wat grotere renovaties aan hun huis willen uitvoeren en daarbij gebruik willen maken van ISDE subsidies en evt. de energiebespaarlening. Met een goede combinatie van lening en subsidie kunnen kleine en grotere energie-renovaties zeer bereikbaar worden, ook voor mensen met een kleine beurs. Maar alle aanvragen en het co√∂rdineren van […] 
 
 
Lays bakt paprikachips op windenergie, ook op windstille dagen

Energieconcern Eneco haalt de Lays-chipsfabriek van PepsiCo in Broek op Langedijk deels van het aardgas. Een krachtige elektrische heater neemt de plaats in van een aardgasgestookte frituurboiler van 25 megawatt.  Eneco en PepsiCo plaatsen...

Het bericht Lays bakt paprikachips op windenergie, ook op windstille dagen verscheen eerst op Nieuws, informatie en opinie over innovatie, duurzaam ondernemen en hernieuwbare energie.
 
 
 
Eneco en PepsiCo starten met elektrificeren chipsfabriek

In de chipsfabriek van PepsiCo in Broek op Langedijk, waar onder andere Lay's en Cheetos worden gemaakt, gaat Eneco van start met het elektrificeren van fabrieksprocessen. Er wordt een thermische opslag gebouwd die zijn warmte uit duurzame elektriciteit haalt enActueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.