Doorgaan naar hoofdcontent

Start bouw zonnedak Bliek

 
Start bouw zonnedak Bliek

Eind september is de bouw gestart van het zonnedak op parkeerhuis Bliek in het Hart van de Waalsprong in Nijmegen. Op het dak komen 1.170 zonnepanelen die zo'n 150 woningen in de wijk van elektriciteit kunnen voorzien. Installateur 100%Zonnig uit Wijchen legt het zonnedak aan. De bouw duurt ongeveer een maand. Het zonnedak wordt op […]

Het bericht Start bouw zonnedak Bliek verscheen eerst op Burgers geven energie.Congres Klaar voor Lager: Naar een integraal optimum tussen verwarmen en isoleren!

Op 4 oktober 2022 in het Pakhuis de Zwijger in Amsterdam organiseert TKI Urban Energy samen met partners een congres over het belang van lagetemperatuurverwarming (LT-verwarming) voor woningen. Op verschillende plaatsen in de bouw-/installatiesector lopen onderzoeken om te komen tot 'no-regret' adviezen aan woning- en gebouweigenaren om te verduurzamen. Het is zoeken naar een optimum tussen bouwkundige en installatietechnische oplossingen. Tijdens dit congres nemen we je mee langs de meest recente inzichten en bediscussiĆ«ren we welke rol LT-ready kan of moet spelen in de verduurzamingsaanpak van de gebouwde omgeving.

Het bericht Congres Klaar voor Lager: Naar een integraal optimum tussen verwarmen en isoleren! verscheen eerst op Stichting Warmtenetwerk.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.