Doorgaan naar hoofdcontent

Uitvoerbaarheidstoets TEN-T verordening (Hoofdvaarwegennet en Hoofdwegennet) en onderhandelingsinzet

 

 
 
 
Uitvoerbaarheidstoets TEN-T verordening (Hoofdvaarwegennet en Hoofdwegennet) en onderhandelingsinzet 
 
 
Rijk gevuld programma en ruimte voor netwerken
Nog iets meer dan twee weken tot de Dag van het Klimaatakkoord. Met meerdere deelsessies, presentaties, innovatielezingen, een innovatieplaza en een energietour is het programma rijk gevuld. Ook is er volop tijd om mensen uit uw professionele netwerk te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen. Er is nog plek, maar het loopt nu snel vol. Programma gevuld: 75 sprekers Op de website van de Dag van het Klimaatakkoord vindt u het complete programma en bij elke sessie de namen van de sprekers. Hier kunt u zich ook aanmelden. Met ruim 75 bijdragen aan  de diverse onderdelen belooft het een inspirerende dag te worden. 
 
 
Schriftelijk overleg t.b.v. informele bijeenkomst van EU-transportministers d.d. 20-21 oktober 2022 
 
 
Vlaanderen trekt 36 miljoen euro uit voor energiezuinig renoveren noodkoopwoningen

Ieder Vlaams Openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn (OCMW) kan tot 15 november tot 1,8 miljoen euro aanvragen om op hun beurt renteloze leningen tot 60.000 euro aan te bieden aan de zogenaamde noodkopers. Dat
 
 
 
Moederbedrijf Remeha verhoogt productie van warmtepompen naar 800.000 stuks

BDR Thermea Group, moederbedrijf van Remeha, gaat de productie van zijn warmtepompen in Nederland en Italiƫ versneld uitbreiden om aan de als gevolg van de energiecrisis snelgroeiende vraag te kunnen voldoen.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.