Doorgaan naar hoofdcontent

Vacature: Freelance Contentcoördinator Topsector Energie (maximaal 24 uur - Hybride)

 

 
 
 
Vacature: Freelance Contentcoördinator Topsector Energie (maximaal 24 uur - Hybride)
We zoeken een initiatiefrijke contentcoördinator. Je bent ondernemend en onvermoeibaar neem je initiatieven om de content op verschillende wijzen bij onze stakeholders naar boven te krijgen. De Topsector Energie zet in op missie gedreven innovatiebeleid. 
 
 
Innovatieve concepten versnellen houtbouwtransitie
Houtbouw is op stoom gekomen. Het convenant Green Deal Houtbouw moet zorgen voor minstens 20% houtbouw in 2025 in de Metropoolregio Amsterdam. En voor opschaling van houtbouw bundelen inmiddels buyer groups hun inkoopkracht. Tegelijkertijd krijgen particulieren de smaak te pakken en is er meer vraag naar houten woningen. Om aan die groeiende behoefte te voldoen, ontstaan innovatieve concepten en samenwerkingen die de houtbouwtransitie en praktische uitvoering ervan helpen versnellen. "Een eiken balk kan rust brengen en uitstralen." 
 
 
Masterclass: CO2-reductie in de chemiesector

The post Masterclass: CO2-reductie in de chemiesector appeared first on MVO Nederland.
 
 
 
Verduurzamen van je onderwijsinstelling?

Het bericht Verduurzamen van je onderwijsinstelling? verscheen eerst op Flevolandse Energieagenda.
 
 
 
50 procent meer warmtepompen verkocht in 2021, maar bedrijfsleven blijft achter

Er kwamen in 2021 maar liefst 368.000 nieuwe warmtepompen bij in Nederland, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Dat is bijna 50 procent meer dan het jaar ervoor. Die stijging is echter vooral te danken aan woningeigenaren. Bij utiliteitsgebouwen, zoals kantoren, vlakt de groei juist af.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.