Doorgaan naar hoofdcontent

Ik wil een activiteit organiseren. Waar moet ik beginnen?

Ik wil een activiteit organiseren. Waar moet ik beginnen?

Wat leuk dat je nadenkt over het organiseren van een activiteit! Als je op zoekt bent naar inspiratie, dan kun je vijf dingen doen: Bekijk de film van vorig jaar en laat je inspireren door wat anderen deden. Denk na over de vraag: Voor wie wil ik wat organiseren? Wie is mijn doelgroep? Inwon

Felicitaties voor v.v. Molenschot in jubileumjaar

V.V. Molenschot vierde op zaterdag 1 juli het 75-jarig bestaan. Dit jubileumjaar is een bijzonder jaar voor de voetbalvereniging. Het eerste elftal promoveerde namelijk voor de tweede keer in de geschiedenis naar de vierde klasse. En zijn samen met de gemeente de velden vernieuwd en de clubgebouwen

Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief